среда, 1 ноября 2017 г.

Пейзажі, краєвиди рідного краю, натюрморти, улюблені тварини, квіти, портрети вихованців образотворчої студії «Веселка» під керівництвом талановитого вчителя Антонюка Володимира Івановича чекають всіх мелітопольців у краєзнавчому музеї з 1 листопада по 1 грудня 2017 року

Мелітопольська гімназія №9 - інноваційний загальноосвітній навчальний заклад, який створює можливість для здобуття додаткової освіти художньо-естетичного спрямування. 
Художньо-естетичне виховання здійснюється відповідно до програми розвитку гімназії та цільового проекту виховної роботи «Сходинки до мрії». Мета проекту: удосконалення роботи художньо-естетичного компоненту гімназії, створення своєрідного середовища, що дозволяє розширювати і виховувати природні інтереси дітей та досягти своєї мрії. 
Реалізація проекту здійснюється через діяльність відділень художньо-естетичного компоненту гімназії: вокальне, інструментальне, хореографічне, декоративно-ужиткове, культурно-інформаційне, театральне. 
Гімназія № 9 - опорний заклад Новомелітопольського освітнього округу «Перспектива»:
• об’єднує низку навчальних закладів та закладів культури в єдину територіальну одиницю з метою ефективної освітньої системи;
• центр для проведення майстер-класів, творчих звітів, ярмарок-інновацій педагогів міста;
• задовольняє соціальному запиту учнівської молоді; 
• удосконалює рівень сформованості мистецької компетентності вихованців;
• підвищує рівень інтелектуального розвитку.

С 1 грудня у Мелітопольському краєзнавчому музеї відкрита виставка «Сходинки до мрії» образотворчої студії «Веселка», на якій представлена творчість вихованців Новомелітопольського округу «Перспектива», до якої входять гімназія №9, ЗНЗ №7,13,22 та ДНЗ №5, 39. Творчі роботи виконано в техніках: акварельні фарби, гуаш, олійні, акрилові фарби, олійна та суха пастель, соус, сепія, сангіна. Декоративні вироби представлено в техніках: солоне тісто, кожа, гіпс, розпис писанок, бісероплетіння, орігамі, пластилін. Роботи Тонкошкур Софії та Попової Аліси - у неформальних напрямках живопису: абстракціонізм, конструктивізм та сюреалізм.
Пейзажі, краєвиди рідного краю, натюрморти, улюблені тварини, квіти, портрети вихованців образотворчої студії «Веселка» під керівництвом талановитого вчителя Антонюка Володимира Івановича чекають всіх мелітопольців у краєзнавчому музеї з 1 листопада по 1 грудня 2017 року.



















































Комментариев нет:

Отправить комментарий